Kaynayan tuzlu suda spagettileri haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin. İnce dilimlediğiniz sarımsakları ekleyin bir tur çevirin ve mantarları te...
DEVAMITavuk göğüslerini 5’er parçaya bölün. Sarımsakları kıyın. Bir tencereyi ısıtın ve zeytinyağı ilave edin. Tavukları ekleyip iyic...
DEVAMIKaynayan tuzlu suda noodle’ları 10-12 dakika haşlayın. Noddle’larınız tamamen yumuşamasın biraz dişe gelir kıvamda kalması daha iyi bir sonuç al...
DEVAMISpagettiyi tuzlu, kaynar suda haşlayın ve süzün. Geri kalan tüm malzemeleri harmanlayın ve haşladığınız makarnaları bu karışıma yedirin ve fırın ka...
DEVAMIKuş üzümünü bir bardak suda ıslatın. Çam fıstıklarını kuru bir tavada kavurun. Soğanı yemeklik doğrayın. Küçük bir t...
DEVAMIFırını 200 derecede önceden ısıtın. Tüm sebzeleri ve domatesleri geniş bir fırın tepsisine yerleştirin. Bir tutam taze kekik yaprağı, 2 kaşık zeytinyağ...
DEVAMIMakarnayı bol tuzlu suda, hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Makarna haşlanırken sarımsakları ince kıyın. Mantarları ikiye bölüp do...
DEVAMITavukları kuşbaşı doğrayın. Bir tavaya 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip kızdırın, yağ kızınca tavukları sotelerin, tavuklar renk aldıktan sonra içerisin...
DEVAMIErişteleri yağsız bir tavada kavurun ve renk verin. Kaynayan tuzlu suda erişteleri haşlayın. Süzüp aynı tencereye tereyağını ekleyin, eriyince cevizler...
DEVAMIArpa şehriyeyi yağsız tavada renk alıncaya kadar kavurun. Üzerine suyunu koyup pilav gibi pişirin. Fesleğen, maydanoz, dolmalık fıstık, tuz, karabiber ve zey...
DEVAMIÜlkemizdeki ve dünyadaki entegre projeler arasında, büyüklük açısından, en büyüğü olarak dikkat çeken Kombassan Gıda Şehri projesi, ülkemizin tahıl ambarı Konya ovasının bağrında, Anadolu insanının alın teri ve göz nuruyla yükselen haklı bir gurur abidesidir.
Bu pişirme teknikleri ile makarna pişirme konusunda yeni bilgiler öğrenin.
Lezzetli bir makarna için sürekli kaynamakta olan bol ve taze su çok önemli...
Çok yemek pişirmek ve birkaç kez yemeği ısıtıp sunmak yemeğin besi değerinin düşmesine yol açar...
TÜMÜÇok yemek pişirmek ve birkaç kez yemeği ısıtıp sunmak yemeğin besi değerinin düşmesine yol açar...
TÜMÜ