YEMEK TARİFLERİ

Kremalı Mantarlı Spagetti

Kaynayan tuzlu suda spagettileri haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin. İnce dilimlediğiniz sarımsakları ekleyin bir tur çevirin ve mantarları te...

DEVAMI
Kuru Domatesli Tavuklu Makarna

Tavuk göğüslerini 5’er parçaya bölün. Sarımsakları kıyın. Bir tencereyi ısıtın ve zeytinyağı ilave edin. Tavukları ekleyip iyic...

DEVAMI
Sebzeli Spagetti

Kaynayan tuzlu suda noodle’ları 10-12 dakika haşlayın. Noddle’larınız tamamen yumuşamasın biraz dişe gelir kıvamda kalması daha iyi bir sonuç al...

DEVAMI
Spagetti Kek

Spagettiyi tuzlu, kaynar suda haşlayın ve süzün. Geri kalan tüm malzemeleri harmanlayın ve haşladığınız makarnaları bu karışıma yedirin ve fırın ka...

DEVAMI
Baharatlı Kuskus Pilavı

Kuş üzümünü bir bardak suda ıslatın. Çam fıstıklarını kuru bir tavada kavurun. Soğanı yemeklik doğrayın. Küçük bir t...

DEVAMI
Sebzeli Fırında Makarna

Fırını 200 derecede önceden ısıtın. Tüm sebzeleri ve domatesleri geniş bir fırın tepsisine yerleştirin. Bir tutam taze kekik yaprağı, 2 kaşık zeytinyağ...

DEVAMI
Beşamel Soslu Fırında Makarna

Makarnayı bol tuzlu suda, hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün. Makarna haşlanırken sarımsakları ince kıyın. Mantarları ikiye bölüp do...

DEVAMI
Sebzeli ve Tavuklu Fırında Makarna

Tavukları kuşbaşı doğrayın. Bir tavaya 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip kızdırın, yağ kızınca tavukları sotelerin, tavuklar renk aldıktan sonra içerisin...

DEVAMI
Cevizli Lorlu Erişte

Erişteleri yağsız bir tavada kavurun ve renk verin. Kaynayan tuzlu suda erişteleri haşlayın. Süzüp aynı tencereye tereyağını ekleyin, eriyince cevizler...

DEVAMI
Fesleğenli Arpa Şehriye

Arpa şehriyeyi yağsız tavada renk alıncaya kadar kavurun. Üzerine suyunu koyup pilav gibi pişirin. Fesleğen, maydanoz, dolmalık fıstık, tuz, karabiber ve zey...

DEVAMI

GOLDA HAKKINDA

Ülkemizdeki ve dünyadaki entegre projeler arasında, büyüklük açısından, en büyüğü olarak dikkat çeken Kombassan Gıda Şehri projesi, ülkemizin tahıl ambarı Konya ovasının bağrında, Anadolu insanının alın teri ve göz nuruyla yükselen haklı bir gurur abidesidir.

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Kelebek İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Erişte İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Yüksük İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İnce Uzun İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Mantı İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Orta Uzun İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Arpa Şehriye İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Boncuk İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Burgu İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Düz Dirsek İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Fiyonk İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Spiral İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Kalem Kesme İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Midye İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Tel Şehriye İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Yıldız Şehriye İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Kuskus İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Çizgili dirsek İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

Spagetti İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

MAKARNA ÇEŞİTLERİ

İNCELE

PİŞİRME TEKNİKLERİ

Bu pişirme teknikleri ile makarna pişirme konusunda yeni bilgiler öğrenin.

Lezzetli bir makarna için sürekli kaynamakta olan bol ve taze su çok önemli...

TÜMÜ

PRATİK BİLGİLER

Çok yemek pişirmek ve birkaç kez yemeği ısıtıp sunmak yemeğin besi değerinin düşmesine yol açar...

TÜMÜ

SAĞLIKLI BESLENME

Çok yemek pişirmek ve birkaç kez yemeği ısıtıp sunmak yemeğin besi değerinin düşmesine yol açar...

TÜMÜ