Bizi Facebook'tan Takip Edin
Bizi Twitter'dan Takip Edin
3-4 Kişilik
10-12 dk.

MALZEMELER

  • 1 su bardağı Golda Kuskus
  • 1 adet küçük boy soğan
  • 1 çay kaşığı yenibahar
  • 2 çay kaşığı çam fıstığı
  • 2 çay kaşığı kuş üzümü
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1/4 bağ dereotu
  • 2 su bardağı su
  • tuz
  • karabiber

HAZIRLANIŞI

Kuş üzümünü bir bardak suda ıslatın.
Çam fıstıklarını kuru bir tavada kavurun.
Soğanı yemeklik doğrayın.
Küçük bir tavada soğanları kavurun ve renk almadan kuskusu ekleyip kavurmaya devam edin.
Kuskus biraz renk aldıktan sonra yenibahar, tuz ve karabiberi ekleyip kavurun.
Su ve şekeri ekleyin. Suyunu çekip kuskuslar pişince kuşüzümü ve fıstığı ekleyip karıştırın.

PİŞİRME ÖNERİSİ

DİĞER TARİFLER

Sebzeli ve Tavuklu Fırında Makarna
Baharatlı Kuskus Pilavı
Cevizli Lorlu Erişte