Bizi Facebook'tan Takip Edin
Bizi Twitter'dan Takip Edin
3-4 Kişilik
10-12 dk.

MALZEMELER

  • 500 gr.Golda erişte
  • 200 gr. lor peyniri
  • 2 avuç ceviz
  • 10-12 adet kurutulmuş domates
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

HAZIRLANIŞI

Erişteleri yağsız bir tavada kavurun ve renk verin.
Kaynayan tuzlu suda erişteleri haşlayın.
Süzüp aynı tencereye tereyağını ekleyin, eriyince cevizleri tavaya alın ve kavurun, erişteleri ekleyin ve kavurmaya devam edin.
1 kepçe erişteleri haşladığınız sudan tencereye aktarın.
Kurutulmuş domatesleri ince doğrayın ve tavaya ekleyip bir tur çevirip, kenara alın.
Ateşten aldıktan sonra lor peynirini ekleyip servis edin.

PİŞİRME ÖNERİSİ

DİĞER TARİFLER

Spagetti Kek
Kremalı Mantarlı Spagetti
Kuru Domatesli Tavuklu Makarna