Bizi Facebook'tan Takip Edin
Bizi Twitter'dan Takip Edin
3-4 Kişilik
10-12 dk.

MALZEMELER

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 diş sarımsak
  • 2 avuç kurutulmuş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kuru kekik
  • Zeytinyağı
  • 1 paket penne makarna
  • 2 su bardağı krema
  • 6 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Tavuk göğüslerini 5’er parçaya bölün.
Sarımsakları kıyın.
Bir tencereyi ısıtın ve zeytinyağı ilave edin.
Tavukları ekleyip iyice mühürleyin.
Sarımsakları ve kuru domatesleri ekleyin, çevirin.
Suyu ve baharatları ekleyin, kaynatın. Kremayı ekleyin.
Makarnayı ilave edin ve ara ara karıştırarak makarnaları pişirin.

PİŞİRME ÖNERİSİ

DİĞER TARİFLER

Cevizli Lorlu Erişte
Beşamel Soslu Fırında Makarna
Sebzeli Spagetti